Розстрочка під 0% на ділянки та будинки – тільки навесні!

Простір та безпека, власна закрита територія, поруч ліс, де можна влаштувати вранішню пробіжку, власний великий дім із терасою, де можна зранку поснідати у родинному колі, зелений газон, щоб обладнати барбекю, зону відпочинку та просто займатися йогою чи відпочивати на природі! Це тільки кілька переваг життя у котеджному містечку, а у Green Hills це ще й унікальна власна інфраструктура: школа, дитячий садок, магазин, фітнес-центр, дитячі та спортивні майданчики – усе, що потрібно сучасній родині для життя! 
 
Тож цієї весни ми робимо усе, щоб ви не відкладали мрію про власний будинок на потім! Green Hills пропонує безпроцентну розстрочку на 3 роки на наступні ділянки: 168,169, 170, 171, 172, 173, а також на 3 будинки, будівництво яких вже стартувало за проєктами Richmond, Ottawa-1 та Yorkton.
 
А також раді повідомити, що перший внесок за будинок Victoria #176-1 зменшено вдвоє! 
 
Запрошуємо Вас на перегляд ділянок та готових будинків у Green Hills, а також на індивідуальну екскурсію містечком на нашому гольфкарі! Для запису звертайтесь до офісу продажу за телефоном або заповнивши форму у розділі Контакти.