Прогрес будівництва інфраструктури у Green Hills

З приходом літа настає час відпусток і відпочинку, але не для нашої проектної команди. У рамках розвитку нашого містечка, ми ведемо роботи з будівництва в'їзної групи та вже почали влаштування покрівлі та фасаду, наступний етап – прокладання інженерних комунікацій і виконання внутрішньої обробки.

Після закінчення робіт ми облаштуємо в'їзну групу двома шлагбаумами для в'їзду і виїзду, вночі територія буде закрита додатковими воротами. Завершення будівництва заплановано на початок осені.

Нагадаємо, що разом із будівництвом в'їзної групи, ми розширимо і магазин Green Hills Deli, площа якого збільшиться на 100 м2. Щоденні покупки для жителів Green Hills стануть комфортнішими, адже оновлений магазин буде просторіше і дозволить розмістити ще більше товарів.

Також за планом проходять роботи з будівництва нового дитячого садка, на даному етапі ми прокладаємо інженерні комунікації всередині будівлі, а після перейдемо до обробки та благоустрою території навколо будинку. Вже восени новий садок відкриє свої двері для наших юних жителів.