Асортимент готових будинків у Green Hills!

До початку весни ми підготували огляд найпопулярніших готових будинків у Green Hills: Calgary, Yorkton та Richmond, а також небувалу можливість придбати або орендувати будинок з меблями. Площі представлених будинків варіюються від 250 до 294 кв.м, усі вони облаштовані відкритими терасами, гаражами на 2 авто та розташовані на ділянках від 9 до 14 соток. При цьому є можливість обрати ділянку як у центрі містечка, тобто у місці концентрації ключових об'єктів інфраструктури, так і в більш затишному куточку Green Hills.
 
Будинок Calgary площею 294 кв.м. має усі якості для того, щоб стати одним з найбільш гостинних будинків. Вітальня з каміном, їдальня і велика крита тераса якнайбільше підходять для веселих зустрічей із друзями або затишного відпочинку з книгою.
 
Готові будинки знаходяться на ділянках № 18 та № 21 площею 10,7 та 10,4 сотки. Поруч із цими будинками у містечку розташована приватна школа Britannica School, спортивний майданчик, магазин, офіс сервісної компанії, мальовниче озеро, де незабаром з’явиться ще один новий дитячий майданчик та паркова зона біля озера.
 
Richmond, яскравий представник колоніального стилю, вразить Вас своєю функціональністю та комфортом. Площа будинку складає 250 кв.м., що дозволяє отримати усе необхідне для відпочинку і плідної роботи під одним дахом.
 
Готові будинки знаходяться на ділянках № 7-07, № 16 та № 20 площею 10-11 соток кожна. Так само як і Calgary, вони мають близьке розташування до усіх об'єктів інфраструктури.
 
Будинок Yorkton площею 251 кв.м. надає широкі можливості для авторського дизайну інтер'єру. У проекті цього будинку вітальня з каміном та їдальня з кухнею об'єднані у єдиний простір, і господарі самі обирають, як його найкомфортніше організувати.
 
На ділянках № 57 площею 11,3 сотки та № 93 площею 8,9 сотки розташовані вже збудовані будинки, в яких наразі завершуються оздоблювальні роботи. На ділянці № 214 площею 13,7 сотки ведеться будівництво ще одного Yorktonа: наразі ведуться будівельні роботи з облаштування покрівлі. Він розташован на заселеній вулиці містечка, з облаштованими дорогами та пішохідними зонами, ретельно доглянутими газонами та вуличним освітленням.
 
На противагу великим будинкам на просторих ділянках, оптимальним рішенням для молодої сім'ї може стати будинок Victoria, загальною площею 106 кв.м., що розташований на ділянці 6 соток. До того ж, він повністю оздоблений і готовий до заселення, оскільки пропонується з меблями та технікою. 
 
 
 
Для тих, хто тільки розмірковує над можливістю жити за містом, пропонуємо орендувати один із будинків Ottawa площею 175 кв.м. та ділянками 8 або 12 соток.
 
Вони облаштовані усім необхідним для комфортного життя вашої родини, а поруч з будинками розташована зручна BBQ-зона із дитячим майданчиком, 2 дитячих садки BritannicaKids та маркет із кафетерієм.
 
 
 
У Green Hills кожна родина знайде для себе оптимальний варіант домоволодіння: площі будинків варіюються від 90 до 320 м2, ділянок – від 6 до 12 соток. Із детальним переліком готових будинків Ви можете ознайомитися в розділі «Готові будинки» або в нашому офісі продажів, який працює для Вас щодня.