Розстрочку подовжено! Будинки під 0% на 3 роки!

Літо – чудова пора, щоб переїхати до власного будинку із ідеальним зеленим газоном, квітучим садом та просторою терасою, де теплими вечорами можна збиратися усією родиною! Тож ми вирішили подовжити весняну пропозицію, щоб ви обрали будинок своєї мрії та не відкладали його купівлю на потім. 
 
Отже, пропонуємо вам безпроцентну розстрочку на 3 роки на 3 будинки, будівництво яких вже стартувало: Richmond #165, Ottawa #166 та Yorkton #182.  
 
Цьогоріч багато людей зрозуміли, що саме життя за містом у власному домі – найбільш безпечне, здорове, спортивне та комфортне. Тому тільки навесні до Green Hills вже приєдналося аж 20 родин! Нічого дивного, адже простір та безпека, власна закрита територія, великий дім із терасою, школа, дитячий садок, магазин, фітнес-центр, дитячі та спортивні майданчики на території містечка – це усе, що потрібно сучасній родині для життя і у Green Hills уже це є!
 
Запрошуємо Вас на перегляд ділянок та готових будинків, а також на індивідуальну екскурсію містечком на нашому гольфкарі! Для запису звертайтесь до офісу продажу за телефоном або заповнивши форму у розділі Контакти.