Зимова пропозиція: знижки до 19% на готові будинки у Green Hills

Цієї зими* Green Hills традиційно дарує знижки на готові будинки. Цьогоріч вони сягають аж 19%! Завітайте до Green Hills та оберіть будинок зі знижкою для Вашої родини!
 
Зимові пропозиції діють на:
 
Hamilton #103, Bradford #161, Yorkton #706, Richmond #707Ottawa #175, Victoria #176-1, Yorkton #153Alberta #152 вже продано!
 
Усі будинки унікальні, хоча й спроектовані у єдиному стилі американських котеджних містечок. Кожен із них має особливе планування з великою терасою, гаражем на кілька авто, сауною або ж просторою вітальнею зі справжнім каміном, яка без сумніву стане улюбленим місцем родини та гостей. Площа будинків варіюється від 133 кв.м. до 395 кв.м., а ділянок – від 5,65 до 14 соток. Розташування будинків також різне: деякі поруч з основною інфраструктурою – школою, парком та озером, а інші у більш віддалених затишних куточках містечка. 
 
До слова, інфраструктура Green Hills повністю функціонує та включає в себе приватну школу Britannica School (з 1 по 12 класи), 2 дитячих садочка, міні-маркет та кафе Deli & Cafeteria, 4 спортивні та тренажерні майданчики, дитячі майданчики, традиційну американську BBQ-зону, цілодобове обслуговування сервісною компанією та цілодобову охорону. На території котеджного містечка ведеться будівництво сучасного фітнес-клубу зі spa-зоною та двома басейнами загальною площею близько 2400 м2.
 
Дізнатись про деталі зимових пропозицій та призначити візит до містечка можна у нашому відділі продажу
 
*Акція діє з 15 грудня 2018 року по 28 лютого 2019 року на території України.