Пропозиція грудня: знижки до 20% на готові будинки

Кажуть, що у новорічну ніч збуваються усі бажання! А ми виконуємо найбільші з них прямо зараз – у грудні в котеджному містечку Green Hills діють знижки до 20% на готові будинки за умови сплати 100% вартості будинку! Тож не відкладайте мрію про власний будинок на потім! 
 
Новорічна пропозиція діє на будинки:
Richmond #54, Victoria #176-1 та #176-2, Bradford #161, Ottawa #175 та Milton One #110
 
Оскільки усі ці будинки дуже різні – від 133 м2 до 281 м2, на 2 чи навіть 5 спалень, з гаражем і терасою, власною сауною чи великим мансардним поверхом – тож кожна родина знайде для себе ідеальний!
 
До речі, котеджне містечко Green Hills визнане переможцем премії European Property Awards 2019-2020 в категорії «Найкращий житловий проєкт» (Best Residential Development Ukraine ).
 
Одною з головних переваг для жителів та суддів стала розвинена власна інфраструктура, що повністю функціонує та включає в себе приватну школу Britannica School (з 1 по 12 класи), 2 дитячих садочка, міні-маркет та кафе Deli & Cafeteria, 4 спортивні та тренажерні майданчики, дитячі майданчики, традиційну американську BBQ-зону, цілодобове обслуговування сервісною компанією та цілодобову охорона. А ще у нас будується фітнес-центр з басейном для дорослих та дітей!
 
Отримати детальну інформацію щодо умов зимової пропозиції та домовитись про візит Ви можете у нашому відділі продажів.