Підсумки року 2018

Головною подією року в Green Hills став день народження котеджного містечка – нам виповнилося 10 років. За десятиліття Green Hills став справжнім містом! Станом на 28 грудня 2018 року:
  • продано 168 домоволодінь,
  • побудовано 132 будинки, 
  • заселено 81 будинок.
У вересні, з початком навчального року, відкрився другий корпус школи Britannica School, завдяки якому діти продовжать навчання до 12 класу та зможуть отримати повну середню освіту прямо в нашому містечку. Будівництво продовжувалося 1,5 роки та збільшило площу школи на 914 кв.м (загалом 2077 кв.м). 
 
У містечку з’явився новий сквер площею 2,1 кв.м з дитячим майданчиком біля озера. Влітку тут квітла лаванда, а взимку сяють вогники головної ялинки містечка! 
 
Побудовано під’їзну дорогу від КПП 1 до КПП 2 – Oxford St. Виконано роботи з укладання чистового асфальту площею 3700 м² і на інших вулицях містечка. 
 
Продовжується будівництво фітнес-центру. Завершується облицювання фасаду, завершено монтаж м’якої покрівлі та гідроізоляції на даху, встановлено металопластикові енергозберігаючі вікна. Ведеться проектування інтер’єру.
 
Крім завершення фітнес-центру в найближчих планах розвитку містечка завершення центральних інженерних мереж, зокрема систему водоочищення.