Сімейне свято у Green Hills

Щороку ми запрошуємо резидентів, друзів та клієнтів Green Hills на велике сімейне свято у нашому містечку. Green Hills Summer Party знову об’єднав гостей за цікавими розвагами, корисними лекціями, спортивними активностями та смачним частуванням. 
 
Green Hills дуже сімейне містечко, і особливу увагу ми приділяємо маленьким гостям та жителям. Цьогоріч герої українського мультфільму «Викрадена принцеса» – Міла, Руслан та Хом’як Вінницький – влаштували для дітей веселі естафети, завдання та казкові розваги, такі як бублик-бол. 
 
Для розвитку фантазії та моторики дітей (та дорослих) ми підготували творчу зону з магнітним конструктором Маgformers та пісочницею з кінетичним піском Kinetic Sand, а ще провели лекторій «Захист дітей від незнайомців».
 
Наш дитячий садок Britannica Kids для найменших гостей свята підготував дитячу арт-майстерню, а шкільний гурт HAOS.in.UA від Britannica School став справжнім хедлайнером та влаштував гостям і жителям містечка рок-концерт. Ми вкотре приємно здивовані професіоналізмом молодих музикантів та звучанням світових рок-хітів у їхньому виконанні!
 
Можна було проїхатись містечком на гіробордах і тандемах, велосипедах і стильних електросамокатах Inokim, а також на нашому екскурсійному гольфкарі.
 
Переглянути більше фото та знайти на них себе можна у нашому новому фотоальбомі.
 
Дякуємо гостям та жителям за цей по-сімейному теплий літній день. Будемо раді зустрітися знову!