Переваги котеджного містечка

Ароматна кава на терасі власного будинку, під звуки природи, що прокидається. Вранішній заплив у власному басейні чи пробіжка перед робочим днем – так може починатись день, якщо ви живете у власному будинку за містом. 
 
Розуміємо, що будівництво дому, питання інженерних комунікацій, інфраструктури, безпеки – питання, які «повертають на землю», коли обдумуєш придбання ділянки чи будинку. Однак, можна насолоджуватись комфортом, живучи у сучасному котеджному містечку, де девелопер та обслуговуюча компанія забезпечують усі необхідні послуги. Такі містечка стали нормою в багатьох країнах, включаючи Україну. 
 
На їхній території є все необхідне для комфортного життя: школа, дитячий садок, дитячі та спортивні, сквери, магазини та кафе. Обслуговуюча компанія забезпечує благоустрій, вивіз сміття, охорону та інші послуги, такі як виклик сантехніка, електрика, прибиральника. 
 
У котеджних містечках панує добросусідська атмосфера, спокій і комфорт. Природа навкруги дозволяє вам повноцінно відновлюватись, а відстань до міста – 15-20 хв автівкою, дозволяє зручно та швидко добратись на роботу, або у ресторан, в гості до друзів (хоча краще покликати їх до себе, адже тут є все для чудового відпочинку). Запрошуємо переконатись у цьому та відвідати Green Hills!