Привітання жителів з 10-річчям містечка Green Hills

Котеджне містечко – це не просто будинки на закритій території. В першу чергу, Green Hills – це люди, наші жителі та їхні родини, які вдихнули життя у містечко, створили його особливий характер та атмосферу. Тож до 10-річчя містечка ми приготували для них кілька приємних подарунків.
 
Поки наші жителі солодко спали, ми підготували для них невеличкий сюрприз – термочашки для прогулянок містечком із запашним чаєм або кавою, які будуть зігрівати прохолодними днями. А також влаштували вікторину, переможці якої отримали подарунковий сертифікат на послуги нашої сервісної компанії. Звісно, це лише маленькі подарунки, але сподіваємось дуже несподівані та приємні. 
 
Особливо ми відзначили перших жителів, які інвестували у будинки, коли містечко ще тільки починалось. Ми знайомі з їхніми родинами вже 10 років, тож і подарунки для них особливі – гіроскутери. Обрали такий подарунок не просто так, оскільки за ці роки наше містечко та його інфраструктура дуже виросли, і обійти його пішки вже досить складно. Та й нашим маленьким резидентам гіроскутери дуже до душі!
 
Дякуємо усім нашим жителям, що обрали Green Hills для себе та своїх родин!