Історії жителів Green Hills

 
Ми готували цю статтю як статистику про жителів, їх вік, сфери діяльності та інтереси. Та зрозуміли, що жодна статистика не розкаже більше ніж менеджер із продажів Green Hills, що знає кожного жителя особисто від моменту першого візиту до містечка. 
 
"Green Hills обирають дуже гармонійні сім’ї з родинними цінностями, і це надає містечку особливу атмосферу, – розповідає Оксана Гузик. – Тут живуть бізнесмени та бізнес-леді, топ-менеджери міжнародних компаній та фрилансери. Сфера їхньої діяльності різноманітна: IT, медицина, журналістика, шоу-бізнес, будівництво та навіть мореплавство. Але головне, що більшість наших резидентів – молоді батьки: 24% родин у Green Hills мають одну дитину, 29% – двоє і 12% – аж троє діток. 
 
Так у нашому містечку живе власниця та шеф-кухарка відомих у Києві кондитерських, де готують смачні органічні ласощі. Вона поєднує управління кондитерськими в центрі міста з вихованням двох чудових доньок. Ця родина була одною з перших, хто оселився в Green Hills, ще коли містечко складалося з кількох вулиць. Друга донька та ідея відкрити авторську кондитерську народились вже тут. Тож тепер її ласощі можна скуштувати в нашому кафе, а сусіди знають, де замовити смачний корисний торт.
 
Містечко живе, розвивається і це приваблює нових жителів долучитися до нашої Green Hills community. Їм важливо, що 75 будинків вже заселено, що у школі навчається 200 учнів, а у садочку кожного дня проходять заняття з катання на роликах. Важливо, що о 8 ранку можна по дорозі на роботу замовити ароматну випічку та каву, а повертаючись додому придбати свіжі продукти прямо у Green Hills.
 
Свіже повітря, природне та естетичне оточення приваблює прихильників здорового образу життя та спорту. Наприклад, у нас живе відома в Україні редакторка і консультантка з правильного харчування. Вона займається бігом, проводить тренінги та веде власний блог, вирощує на ділянці біля будинку овочі та запашні трави, і навіть збирає в околицях містечка гриби. До слова, інтернет-видання The Village Ukraine нещодавно опублікувало статтю з фотографіями інтер’єру її будинку з дизайном від архітектурного бюро Слави Балбека.
 
(Фото The Village Ukraine) 
 
Оточення містечка дійсно сприяє спортивним досягненням – 2 багатофункціональних спортивних майданчика для футболу, баскетболу та тенісу, тренажери під відкритим небом та майданчик для пляжного волейболу, а власне подвір’я або велика тераса будинку – ідеальне місце для занять йогою чи пілатесом із персональним тренером. Наявність такої інфраструктури дійсно береже час та сили, і дозволяє підтримувати себе у гарній формі в будь-який час. У нас навіть склалося кілька футбольних команд, та періодично проходять дружні матчі між резидентами та їхніми друзями. 
 
Деякі родини займаються тенісом з тренером усі разом: мама, тато та двоє діток, наприклад. А ще у Green Hills проводять професійні тренування та готуються до турнірів. По секрету скажу, що й ми у відділі продажів інколи влаштовуємо пробіжки, щоб бути на одній хвилі з резидентами.
 
А взагалі-то, приїзжайте до нас у гості, щоб побачити містечко на власні очі, познайомитись із жителями та відчути дружню атмосферу Green Hills!"