Hamilton #103: пропозиція на мільйон!

Hamilton #103 найбільший серед готових будинків у Green Hills: його загальна площа складає 323 м2, а площа ділянки 13,89 соток. У будинку кухня об’єднана з великою вітальнею з другим світлом, яка має вихід на простору терасу площею 65 м2 – ідеальне місце для сімейних святкувань або дружніх вечірок! Три спальні з власними гардеробними, окремий кабінет, сауна, кімната для домашнього кінотеатру та гараж на 2 авто. Чудовий вибір для великої сім’ї!
 
До кінця літа у вас є можливість придбати цей чудовий будинок зі знижкою 1 000 000 грн при оплаті 100% вартості домоволодіння. Дізнатись деталі пропозиції та призначити візит до містечка можна у нашому відділі продажу за телефоном 044 223 77 33 або заповнивши форму «Призначити візит».
 
Green Hills – перше котеджне містечко американського типу в Україні із розвиненою власною інфраструктурою, яка включає інноваційну школу Britannica School з 1 по 12 клас, 2 приватних дитячих садочки, делікатесний мінімаркет і затишне кафе Deli & Cafeteria, традиційну американську BBQ-зону, сучасні спортивні та дитячі майданчики. Йде будівництво фітнес-центру загальною площею близько 2400 м2 зі spa-зоною та критим 25-тиметровим басейном на 4 доріжки і окремим басейном для дітей. Містечко цілодобово охороняється і обслуговується власною сервісною компанією.