«Навіть зірки роблять це» або «Гламурний город»

Мішель Обама обробляє город біля Білого дому. Джулія Робертс вирощує овочі разом із малечею. Анджеліна Джолі, Сандра Буллок, Опра Уїнфрі також мають свої сезонні смаколики.
 
На заході ресторани подають власні продукти вже декілька років. Прямо біля закладів з’являються мінігороди. Столики ставлять поруч із грядками для екоатмосфери, а гості можуть зібрати власну вітамінну тарілку.
 
Принципи здорового харчування захопили світ, а тренд на органічні продукти щосекунди набирає обертів. Люди усвідомили, що саме від корисного раціону залежить їх здоров'я, а отже – і щасливе майбутнє. 
 
Жителі Green Hills не виключення, і не тільки експерти зі здорового харчування, які живуть у нашому містечку, вирощують свою городину. Тепер це тренд кожної господарки і навіть господаря: нагодувати гостей власними травами з гарно облаштованих грядок, майже так само стильних, як дизайнерська сукня від Valentino. Ну майже. Травами, овочами, фруктами та ягодами, навіть власною лохиною готові пригостити вас резиденти Green Hills, тож приъжджайте в гості до нашого містечка!