Весняна пропозиція: безпроцентна розстрочка на 5 років на готові будинки у Green Hills

 
Здійсніть мрію про власний будинок для сім’ї вже цієї весни! Green Hills пропонує унікальні умови придбання готових будинків – безпроцентна розстрочка на 5 років!
 
Сезонна пропозиція діє на будинки:
 
Richmond #105, Yorkton #93, Alberta #96, Hamilton #103, Ottawa #160.
 
Площа будинків варіюється від 220 кв.м. до 320 кв.м., а ділянок – від 9 до 14 соток. Усі вони розташовані на затишній вулиці другої черги містечка. 
 
Різноманітні та функціональні планування включають кухню з великою обідньою зоною, спальні з власними гардеробними, робочий кабінет, гостьову кімнату і гараж на 2 авто у кожному із вибраних будинків! А просторі вітальні з виходом на терасу стануть чудовим місцем для барбекю з друзями!
 
Green Hills – єдине в Україні котедже містечко американського типу, розташоване у зеленій зоні в 10 км від Києва в напрямку Одеси. Безпосередньо на території містечка працює інноваційна школа Britannica School з 1 по 12 клас, 2 приватних дитячих садочки, делікатесний міні-маркет і затишне кафе Deli & Cafeteria, традиційна американська BBQ-зона, сучасні спортивні та дитячі майданчики. Завершується будівництво фітнес-центру загальною площею близько 2400 м2 зі spa-зоною та критим 25-ти метровим басейном на 4 доріжки і окремим басейном для дітей. Містечко цілодобово охороняється і обслуговується власною сервісною компанією.
 
Дізнатись про умови розстрочки та призначити візит до містечка можна у нашому відділі продажу.